Εταιρεία

Η εταιρεία Κ&Π Παναγούλας ΑΕ ιδρύθηκε το 1970.

Σήμερα έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομής ηλεκτρολογικού υλικού που καλύπτει Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό και συνεχώς αναπτύσσεται. Ο τομέας εμπορικών δραστηριοτήτων περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα από υλικά ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, λαμπτήρες και φωτιστικά, σε μεγάλο αριθμό αποθεμάτων, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 4500τ.μ.

Στην Κ&Π Παναγούλας ΑΕ, η τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση, μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία υπεύθυνα και αποτελεσματικά και τα τελευταίας τεχνολογίας, φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, σας δίνουν την δυνατότητα να βρίσκεστε πάντα ενημερωμένοι και πρώτοι στις εξελίξεις, με ανταγωνιστικές τιμές και κύρος.

Οικονομικά στοιχεία

Η Κ&Π Παναγούλας ΑΕ δεσμεύεται να διαφυλάσσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας, από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Τα μέτρα ασφαλείας επανεξετάζονται και τροποποιούνται, κάθε φορά που κρίνεται απαραίτητο.

Η με οποιονδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας, επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς. Η εταιρεία προβαίνει σε τακτικούς ελέγχους και επιθεωρήσεις για τη διαπίστωση της ασφάλειας των Δεδομένων και την εφαρμογή της Πολιτικής.

Όροι συνεργασίας

Ο κάθε νέος τιμοκατάλογος σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή ακυρώνει κάθε προηγούμενο του. Οι τιμές που περιλαμβάνονται σε κάθε νέο κατάλογο ισχύουν κατά την έκδοσή του. Η Κ&Π Παναγούλας ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής των αναγραφόμενων τιμών οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Όλες οι τιμές είναι σε ΕΥΡΩ και υπόκεινται στον αναλογούντα Φ.Π.Α. ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται, εκτός από τον τιμοκατάλογο διακοπτικού υλικού που συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%. Δεν συμπεριλαμβάνεται επίσης το τέλος ανακύκλωσης σε όσα προϊόντα επιδέχονται.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και κίνδυνο του αγοραστή. Η επιστροφή υλικού είναι δυνατή μόνο κατόπιν έγκρισης της Κ&Π Παναγούλας ΑΕ και με την προϋπόθεση ότι το υλικό δεν έχει χρησιμοποιηθεί, δεν έχει υποστεί καμία ζημιά από κακή χρήση, βρίσκεται δε στην αρχική του συσκευασία η οποία θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές πέραν των 8 ημερών από την έκδοση του τιμολογίου.

Τα υλικά παραμένουν στην ιδιοκτησία της Κ&Π Παναγούλας ΑΕ μέχρι την ολική αποπληρωμή τους και η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απαιτήσει την επιστροφή τους ή την πλήρη αποζημίωση της. Για τυχόν διαφορές αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Η εξόφληση του λογαριασμού γίνεται με απόδειξη της εταιρείας. Σε περίπτωση μη εξόφλησης, βάσει της συμφωνηθείσας πίστωσης η εταιρεία έχει το δικαίωμα να σταματήσει τις αποστολές εμπορευμάτων της.

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες προς την εταιρεία πρέπει να γίνονται με αναφορά στον κωδικό του προϊόντος προς αποφυγή λαθών. Κάθε παραγγελία πρέπει να επιβεβαιώνεται με fax ή με email.

Τα προϊόντα παραδίδονται σε κουτιά τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά τους. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται θα αναπροσαρμόζονται έτσι ώστε να προσεγγίζουν την ελάχιστη ποσότητα συσκευασίας.

Η Κ&Π Παναγούλας ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών στα προϊόντα της ανα πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν τυπογραφικά λάθη όσον αφορά τις περιγραφές, τους κωδικούς και τις τιμές.